Dorps genieten met stadse allure

Rhoon is écht een dorp en hoewel het met de jaren is gegroeid, nog steeds met de rust en gezelligheid die een dorp kenmerken. Op een paar minuten lopen of fietsen van Hof van Spui vindt u in de dorpskern onder meer een ambachtelijke bakker, slager en groenteboer, maar ook diverse supermarkten en vestigingen van winkelketens. Plús een gevarieerd horeca-aanbod waar menige stad jaloers op is: van basic snacks en een goede kop koffie tot restaurants op sterrenniveau en alles daar tussenin.

Lekker recreëren

Hof van Spui is ook de perfecte uitvalsbasis voor allerlei recreatie, voor jong en oud. De locatie aan de Spui, tussen de Essendijk, Dorpsdijk en Havendam, is op ongeveer 10 minuten lopen van het zwembad, de jachthaven Rhoonse Grienden, natuurgebied De Johannapolder en de Oude Maas. Klimmen, een partijtje footgolf of pitch & putt kan ook op een paar minuten van huis. Rhoon Golfcenter is ongeveer een kwartier op de fiets of een kleine 10 minuten met de auto. Kortom: er is veel te beleven in deze woonomgeving.

Zó in de stad

Wilt u toch meer of eens wat anders? Binnen 5 minuten bent u met de auto op de Groene Kruisweg (N492) en vandaar naar de A15, A4 en A20 naar Barendrecht, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Delft en Rijswijk/Den Haag. Op de Groene Kruisweg, ter hoogte van de Dorpsdijk, stoppen ook de metro en de bus, die u in 20 minuten naar Rotterdam-Centraal brengt.