Start verkoop eerste fase Hof van Spui op 9 maart a.s.

By februari 23, 2017Nieuws
slider-ext02

Op donderdag 9 maart start de verkoop van de 21 woningen in de eerste fase van Hof van Spui in Rhoon. Alle verkoopstukken voor deze woningen zijn vanaf die dag online beschikbaar op www.hofvanspui.nl. De gedrukte verkoopdocumentatie is ook op te halen tijdens de verkoopbijeenkomst die op 9 maart van 18.00 tot 20.00 uur wordt georganiseerd bij Grand Café Restaurant Abel aan de Albrandswaardsedijk 196, 3172 XB in Poortugaal. Ooms Makelaars uit Barendrecht is aanwezig om de woningplattegronden, de mogelijkheden en de verkoopprocedure toe te lichten.

De eerste fase van Hof van Spui bestaat uit zeven tussenwoningen en tien hoekwoningen met drie of vier onder één kap en vier twee-onder-een-kapwoningen. De verkoopprijzen beginnen bij € 265.000,- v.o.n. Voor elk van de woningtypen zijn opties uitgewerkt, waarmee de woningen verder afgestemd kunnen worden op de persoonlijke smaak en woonbehoefte. Een individuele keuze is bijvoorbeeld één van de drie woonstijlpakketten die Mariska Jagt Interior Design voor Groot Goed uitwerkte. Deze optie omvat vloer-, wand- en trapafwerking en kan als meerwerk voor de woningen worden gekozen. De verkaveling van het plan ligt vast maar op sommige kavels kunnen verschillende woningtypen gekozen worden.

Belangstellenden hebben tot en met maandag 20 maart de tijd om zich in de verschillende woningtypen te verdiepen. Het inschrijfformulier kan tot 12.00 uur die dag worden ingeleverd bij Ooms Makelaars Barendrecht (Ooms Makelaars Barendrecht, Brugge 3, 2993 LB  Barendrecht of per e-mail aan barendrecht@ooms.com). Op 23 maart vindt vervolgens de loting plaats onder de aanwezige inschrijvers. Wie bij één van de woningworkshops voor Hof van Spui aanwezig is geweest, maakt bij de loting dubbel kans om ingeloot te worden. 

Heeft u vragen over de woningen of over de verkoopprocedure? Ooms Makelaars in Barendrecht (0180 62 65 00) staat u graag te woord. 

Leave a Reply