Meedenken over de nieuwe woningen Hof van Spui in Rhoon

By oktober 17, 2016Nieuws
hofvanspui-slide-1-1

Hof van Spui is het nieuwste woningbouwproject in Rhoon. Projectontwikkelaar AMARE Vastgoed nodigt belangstellenden uit om mee te denken over de uitwerking van de 21 woningen in de eerste fase van het project. Voor dit doel wordt op woensdagavond 26 oktober een woningworkshop georganiseerd.

In de eerste fase van Hof van Spui komen 4 twee-onder-een-kapwoningen en 17 eengezinswoningen met drie of vier onder één kap. De verkaveling van de woning ligt vast, evenals de positionering van de verschillende woningtypen. In de woningworkshop lichten AMARE Vastgoed en architect Ab Veerbeek het project, het ontwerp- en verkoopproces toe. Vervolgens vragen zij de input van de toekomstige bewoners over de uitwerking van de gevels, de woningplattegronden en de opties om daarmee het ontwerp te kunnen afronden. Voordeel voor de aanwezige deelnemers aan de woningworkshop is dat zij bij de start verkoop, die naar verwachting nog dit jaar plaatsvindt, een voorsprong krijgen in de loting.

Meer informatie en aanmelden voor de woningworkshop kan tot en met 23 oktober a.s. op deze site of bij Ooms Makelaars in Barendrecht barendrecht@ooms.com of telefoonnummer 0180-62 65 00.

Leave a Reply